HATAY / KIRIKHAN - Özkızılkaya Ortaokulu

Nis

"Ulusal egemenlik öyle bir ışıktır ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar, yok olur. 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun." "Bugünün küçükleri, yarının büyükleridir. Özgürlüğün de, eşitliğin de adaletin de dayanağı ulusal egemenliktir.

Ekm

OUKLUMUZUN 2021/2022 EĞİTİM ÖĞRTİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GENEL KURUL TOPLANTISI BÜYÜK BİR KATILIMİLE GERÇEKLEŞMİŞTİR. KATILIM SAĞLAYAN ÖĞRETMEN VE VELİLEİRMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.ALINAN KARARLAR DAHA SONRA OKUL WEB SİTEMİZDE PAYLAŞILACAKTIR.

Ekm

OKULUMUZU TEMSİLEN YAPILACAK SPOR MUSABAKALARINDA ÇOCUKLARIN GİYECEĞİ OKUL FORMASI YAPILDI. TÜM OKUL SPORLARINA HAZIRIZ.

Ekm

OUKLUMUZUN öğrencilerinin su içmesi için çeşmeler ypıp etrafını fayansla kapattık. bize desteğini esirgemeyen ve ustalık işini yapan köy imamıza ve metin Bilgin e teşekkür ederiz

Ekm

DAHA TEMİZ OKUL İÇİN OKULUMUZUN GENEL TEMİZLİĞİNİ HAFTASONU YAPTIK. HERŞEY ÇOCUKALRIMIZ İÇİN SLOGANIMIZLA DAHA TEMİZ OKUL İÇİN HERZAMAN ÇALIŞMAYA HAZIRIZ.

Ekm

OUKLUMUZUN BAHÇESİ HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN TEMİZLENDİ. EMEĞİ GEÇEN TÜM İTFAİYE ÇALIŞANLARIMA TEŞEKKÜR EDERİZ

Ekm

4 EKİM DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ OKULUMUZDA TÖRENLE KUTLANDI.

Eyl

Okulumuzun bahçesi itfaiye ekipleri tarafından temizlendi. Daha temiz bir okul için çalışmalara devam ediyoruz. Herşey çocuklarımız için

Ağu

KORONOVİRÜS TEDBİRLERİMİZ VE PLANLARIMIZLA 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA BİZ HAZIRIZ

Ağu

Tem

Okulumuzun eskiyen makam odasi takımı yenilendi. Makam odasının değişiminde emeği geçen hayırseverlerimize okulumuzun yenilenmesi için çalışan okul idaresine öğretmenlerimize işkur personelimize teşekkür ederiz

Tem

Okulumuzun kamera ve uydu sistemi yenilendi. Emeği geçen hayırseverlerimize haftasonu mesai demeyip çalışan okul idaresi ve işkur çalışanlarımıza teşekkür ederiz

Şbt

Öğrencilerimize çevre ve orman konusunda bilinç kazandırmak, daha yeşil bir çevre meydana getirmek amacıyla okulumuzda ağaçlandırma etkinliği düzenlendi.